Listen

Assistència al EUSFLAT 2019

(Available only in default language)

El grup SCOPIA assisteix al congrés EUSFLAT 2019

Localització: Praga, República Txeca

Els membres del grup Isabel Aguiló, Pedro Bibiloni, Manuel González, Sebastià Massanet, Arnau Mir, Juan Vicente Riera, Daniel Ruiz i Joan Torrens, juntament amb els estudiants Raquel Fernández i Adrià Tobar, van assistir, del 9 al 13 de setembre al 11th Conference of the European Society for Fuzzy Logic and Technology (EUSFLAT 2019). El congrés va reunir a 300 investigadors i és considerat un dels congressos de referència en el camp de la Lògica Borrosa i les seves aplicacions.

Mentre que Raquel Fernández s'incorporarà a finals d'aquest mes al grup SCOPIA com a contractada predoctoral FPU, Adrià Tobar ha gaudit aquest any d'una beca de col·laboració en del Dept. de Ciències Matemàtiques i Informàtica (DMI) concedida pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, per realitzar tasques d'investigació dins del grup SCOPIA, sota la direcció de Sebastià Massanet. Concretament, s'han aconseguit obtenir noves caracteritzacions d'algunes famílies d'implicacions discretes basant-se en ordres 1-pic. La capacitat de feina i interès del becari han permès superar les expectatives inicials de la beca, donant lloc a una comunicació a congrés acceptada en l'EUSFLAT 2019. L'estudiant ha assistit al congrés i presentat la comunicació amb el suport econòmic del DMI i de l'EPS.

La contribució del SCOPIA al congrés va ser de cinc comunicacions juntament amb l'organització d'una sessió especial, que van resultar tot un èxit d'assistència d'investigadors.

Comunicació

Sessió Especial

  • Special Session on Fuzzy Implication Functions (coorganitzada per Michal Baczynski i Sebastia Massanet)

 

Event date: 13/09/2019

Publication date: 14/09/2019