Listen

Assistència al VIPIMAGE 2019

(Available only in default language)

El grup SCOPIA assisteix al congrés VIPIMAGE 2019

Localització: Oporto, Portugal

Els membres del grup Manuel González i Lidia Talavera, juntament amb l'estudiant Marc Munar, van assistir, del 16 al 18 d'octubre al VII ECCOMAS Thematic Conference on Computational Vision and Medical Image Processing (VIPIMAGE 2019). El congrés va reunir a uns 75 investigadors i és un dels congressos de referència en aplicacions a imatges biomèdiques de tècniques computacionals de processament d'imatges i visió per computador.

Marc Munar ha realitzat aquest any el treball fi de grau sota la direcció de Manuel González i de Gabriel Moyà. Aquest  TFG  ha  estat  realitzat  en  col.laboració  amb  la  Unitat  de  Cirurgia  General  i  de  l'Aparell Digestiu de l'Hospital  Universitari  de  Son  Espases, comptant el treball amb Juan José Segura Sampedro, com a supervisor especialista. En el treball, es va desenvolupar una aplicació d'smartphone per valorar la presència d'infecció en cicatrius d'operacions de cirurgia abdominal mitjançant l'anàlisi de color de les imatges captades per l'usuari. La capacitat de feina i interès de l'estudiant han permès superar les expectatives inicials del treball, donant lloc a una comunicació a congrés acceptada en el VIPIMAGE 2019. L'estudiant ha assistit al congrés i presentat la comunicació.

La contribució del SCOPIA al congrés va ser de dues comunicacions, que van resultar tot un èxit d'assistència d'investigadors.

Comunicació

Event date: 18/10/2019

Publication date: 31/10/2019